Wie zijn we

Onze firma TopAsfalt heeft zich gespecialiseerd in het produceren van asfalt. Onze asfaltcentrale staat in voor de productie van een ruim gamma aan asfaltproducten (AB, ABT, APO, AVS, SMA, …). Dit zowel met als zonder recuperatieasfalt. De kwaliteitsopvolging wordt gegarandeerd door ons eigen labo.

De uitdaging

Je stelt op afroep de juiste hoeveelheid van de gevraagde asfaltsamenstelling samen volgens de regels van de kunst, de geldende procedures en normen. Je beheert de stock van de granulaten, de bitumen, de recyclage, de toevoeg- en hulpstoffen. Indien nodig plaats je bestellingen of geef je opdracht tot bestelling door. Je staat in voor de orde en netheid en het dagelijks onderhoud van de asfaltcentrale. Indien nodig voer je kleine herstellingen uit. Je helpt bij de interne kalibraties van de weegbanden, de weegcellen, … Je werkt vrij zelfstandig en je hebt een belangrijke verantwoordelijkheid.
 

Wie we zoeken

Je hebt een opleiding bouwkunde gevolgd waarbij je kennis verwierf van de verschillende grondstoffen die in het asfalt worden verwerkt en de basiskennis van de technologie en de uitrusting van een asfalt centrale. Je werkt nauwkeurig bij het afmeten van de juiste hoeveelheden grondstoffen en je gaat zorgvuldig om bij het mengen van de asfalt. Je hebt voldoende organisatorisch talent om bestellingen van grondstoffen vlot en stipt te doen verlopen waardoor je een belangrijke tevredenheid creëert bij je collega’s op de werkvloer en klanten. Je hebt kennis van elektromechanica.
 

Wij bieden

  • Goede verdienste.
  • Aangename werksfeer.
  • Boeiende job.
  • Een veilige werkomgeving.

Uitgebreide informatie

 

Locatie

Oostende
 

Contactpersoon

Nele.Dobbelaere@verhelst.be